ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

صنعا: دور بعدی مذاکره با ریاض، بعد از عید فطر

صنعا: دور بعدی مذاکره با ریاض، بعد از عید فطر رئیس شورای عالی سیاسی یمن هشدار داد که اگر ائتلاف سعودی وآمریکا به فکر آن باشند که درگیری‌های نظامی را از سر بگیرند و در روند صلح مانع‌تراشی کنند، باید بدانند که یمن دست برتر را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن امرز شنبه، سران این کشور را در جریان مذاکراتی قرار داد که هفته گذشته با هیأت سعودی و با میانجیگیری عمان صورت گرفت.

 

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گزارش داد، المشاط در این نشست که در صنعا برگزار شد، تأکید کرد که مذاکرات بر سر موارد زیادی، مثبت بوده است.

 

هفته گذشته یک هیأت رسمی از عربستان و عمان وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بوده است که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

 

المشاط با بیان اینکه قرار شده است بعد از عید سعید فطر، دور جدیدی از مذاکرات برگزار شود، افزود: اگر ائتلاف سعودی و به دنبال آن، آمریکا به فکر آن باشد که درگیریهای نظامی را از سر بگیرد و در روند صلح مانع‌تراشی کند، باید بداند که یمن دست برتر را دارد.

 

این مقام یمنی ضمن قدردانی از نقش کارآمد عمان برای برقراری صلح در یمن، بازگشت اسرای یمنی به این کشور را تبریک گفت و خواستار آزادی همه اسرا شد.

 

رسانه‌های یمنی روز گذشته (جمعه) از ورود اولین هواپیمای حامل ۱۲۵ اسیر یمنی آزاد شده از عدن به فرودگاه صنعاء خبر داده و گفتند که روند مبادله اسرا سه روز به طول خواهد انجامید.

 

شبکه المیادین نیز درباره جزئیات توافق تبادل اسرا بین ریاض و صنعاء گزارش داد که این توافق به مدت ۳ روز ادامه خواهد داشت و روز شنبه مرحله دوم آن خواهد بود که ۳۵۰ اسیر یمنی از ارتش و کمیته‌های مردمی آزاد خواهند شد.


در نشست مسئولان یمنی، بر اهمیت بازپسگیری کامل حق ملت فلسطین تأکید و تصریح شد که ائتلاف متجاوز، مسئول تجاوز و محاصره یمن است. سران یمن همچنین تأکید کردند که جانفشانی مردم یمن، برای تحقق پیروزی کافی.

 

در این نشست، با اشاره به اینکه این پیروزیها یا طریق صلح یا میدان نبرد است، تصریح شد: ملت یمن ثابت کرده است که قادر به جنگ و پیروزی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار