عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

صنعا: دور بعدی مذاکره با ریاض، بعد از عید فطر

صنعا: دور بعدی مذاکره با ریاض، بعد از عید فطر رئیس شورای عالی سیاسی یمن هشدار داد که اگر ائتلاف سعودی وآمریکا به فکر آن باشند که درگیری‌های نظامی را از سر بگیرند و در روند صلح مانع‌تراشی کنند، باید بدانند که یمن دست برتر را دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن امرز شنبه، سران این کشور را در جریان مذاکراتی قرار داد که هفته گذشته با هیأت سعودی و با میانجیگیری عمان صورت گرفت.

 

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ) گزارش داد، المشاط در این نشست که در صنعا برگزار شد، تأکید کرد که مذاکرات بر سر موارد زیادی، مثبت بوده است.

 

هفته گذشته یک هیأت رسمی از عربستان و عمان وارد صنعا شدند. این نخستین سفر هیأت سعودی به صنعا از آغاز جنگ همه‌جانبه علیه یمن بوده است که از فرورین ۱۳۹۴ آغاز شد و خسارات و تلفات زیادی به ملت یمن تحمیل کرد. این جنگ باعث شده صدها هزار یمنی کشته و دهها میلیارد دلار به اقتصاد این کشور خسارت وارد شود.

 

المشاط با بیان اینکه قرار شده است بعد از عید سعید فطر، دور جدیدی از مذاکرات برگزار شود، افزود: اگر ائتلاف سعودی و به دنبال آن، آمریکا به فکر آن باشد که درگیریهای نظامی را از سر بگیرد و در روند صلح مانع‌تراشی کند، باید بداند که یمن دست برتر را دارد.

 

این مقام یمنی ضمن قدردانی از نقش کارآمد عمان برای برقراری صلح در یمن، بازگشت اسرای یمنی به این کشور را تبریک گفت و خواستار آزادی همه اسرا شد.

 

رسانه‌های یمنی روز گذشته (جمعه) از ورود اولین هواپیمای حامل ۱۲۵ اسیر یمنی آزاد شده از عدن به فرودگاه صنعاء خبر داده و گفتند که روند مبادله اسرا سه روز به طول خواهد انجامید.

 

شبکه المیادین نیز درباره جزئیات توافق تبادل اسرا بین ریاض و صنعاء گزارش داد که این توافق به مدت ۳ روز ادامه خواهد داشت و روز شنبه مرحله دوم آن خواهد بود که ۳۵۰ اسیر یمنی از ارتش و کمیته‌های مردمی آزاد خواهند شد.


در نشست مسئولان یمنی، بر اهمیت بازپسگیری کامل حق ملت فلسطین تأکید و تصریح شد که ائتلاف متجاوز، مسئول تجاوز و محاصره یمن است. سران یمن همچنین تأکید کردند که جانفشانی مردم یمن، برای تحقق پیروزی کافی.

 

در این نشست، با اشاره به اینکه این پیروزیها یا طریق صلح یا میدان نبرد است، تصریح شد: ملت یمن ثابت کرده است که قادر به جنگ و پیروزی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار